ILMAR

Gealan  S9000

INGENIOUS MIX – Sistemul inovator combinat S 9000
0 W/m2K
coeficient de transfer termic
0 mm
adâncime constructiva
0 camere
structură

Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune proprietăți de izolare termică este rezultatul unei lucrări de dezvoltare orientate spre obiective.  Numeroase calcule au arătat valori excelente ale izolației termice.

Obiectivul dezvoltării a fost obținerea unei valori de izolație termică Uf – 0,92 W / m²K în combinația standard cu oțelul, făcându-l potrivit pentru locuințe. Acest lucru se realizează prin suma detaliilor inovatoare în proiectarea sistemului.

INGENIOUS MIX – Sistemul inovator combinat S 9000

Noul sistem GEALAN S 9000, ca sistem combinat cu o adâncime de construcție de 82,5 mm, combină în mod egal caracteristicile și avantajele garniturilor centrale și de etanșare. Adâncimea de construcție mare, șase camere de profil în cadru și canat și până la trei niveluri de etanșare continuă garantează o izolare termică excelentă. Aceasta înseamnă că ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai înalte cerințe.

Specificații

Etanșarea centrală flexibilă a rabatului cadrului aduce o contribuție semnificativă la îmbunătățirea izolației termice. În plus, protejează de pătrunderea umezelii și astfel duce la un comportament de deschidere mai bun, în special la temperaturi exterioare scăzute.

1. Potrivit pentru sticlă triplă funcțională cu grosimea de până la 52 mm (STV® 54 mm).
2. Lățime îngustă a feței și teșit la 15 °.
3. Concept inteligent de etanșare cu până la trei niveluri de etanșare.
4. Optimizat pentru utilizarea STV® pentru lipirea uscată a geamului și a suprapunerii cercevelei.
5. Izolație termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție pentru cadru și canat.

Ferestrele și ușile din aceasta gama sunt realizate folosind sisteme din PVC GEALAN Germania, Feronerie ROTO sau G.U și sticlă SAINT-GOBAIN