ILMAR

Gealan S 8000

Un profil de format mare
0 W/m²K
coeficient transfer termic
0 mm
adancime constructie
0 camere
structura

Sunt utilizate armături de oțel  pentru a oferi o fereastră din plastic cu o bună stabilitate. Un cadru de oțel este integrat într-o cameră a cadrului de profil și se realizează rezistența necesară disipând mai bine căldura. GEALAN a dezvoltat o variantă echilibrată în profilul său S 8000 IQ. O cameră mare care permite o rigidizare mare a oțelului fără pierderi prea mari de căldură ca efect secundar. În plus, profilele GEALAN sunt echipate cu camere în jurul camerei de rigidizare și 3 niveluri de etanșare. Sunt ideale pentru ferestrele din podea până în tavan sau ferestrele mai largi.

Ferestrele PVC  din seria S 8000 IQ nu sunt doar excelente în ceea ce privește izolarea termică, ci au obținut și rezultate excelente în ceea ce privește izolarea fonică. Geamuri izolate fonic,   filtra până la 47 dB.  Aceasta înseamnă că zgomotul unui drum principal este atenuat cu aproape 85 dB până la o șoaptă cu aproximativ 40 dB. Acest lucru depinde , desigur, de izolarea corespunzătoare a fațadei. 

Uși cu profil PVC S8000 IQ

Stabilitatea remarcabilă a profilelor PVC este, de asemenea, o soluție ideală pentru ușile de balcon și ușile casei. Combinația dintre plastic și oțel  conferă ușii o nouă stabilitate și păstrează propria greutate relativ scăzută.

Specificatii

  • stabilitatea ridicată permite instalarea ferestrelor și a ușilor mari
  • izolatie termica excelenta
  • sistemul de ventilație GECCO brevetat poate fi combinat
  • izolație fonică de până la 47 dB
  • protecție sporită împotriva efracției datorită armăturii din oțel de format mare și adâncimii profilului de 74 mm