ILMAR

Veka Softline 70

0 W/m2K
coeficient de transfer termic
0 mm
adancime constructiva
0 camere
structura

De mai bine de 50 de ani ferestrele  PVC  de calitate superioară au fost dezvoltate prin experiență și dezvoltare și îmbunătățire constantă. Un aspect clasic este încă de ultimă oră. Seria de profile din plastic Softline 70 MD impresionează prin contururile sale ușor rotunjite și liniile clare. 

Ferestrele din PVC sunt o alternativă rentabilă față de ferestrele din lemn fiind  foarte elegante și eficiente din punct de vedere energetic.

Eficiență energetică pentru VEKA Softline 70 MD

 Pe lângă izolarea fonică, de o importanta deosebita este izolarea termică.  VEKA a dezvoltat ferestre PVC extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Acest lucru a fost realizat cu linia Softline. Cu un coeficient de transfer de căldură Uf = 1,2 W / (m²K) (pentru cadru) și Uw = 0,73 W / (m²K) (pentru întreaga fereastră), seria din plastic Softline 70 MD este foarte puternică. Un profil sofisticat cu 5 camere, care include armare din oțel și 3 niveluri de etanșare blochează eficient și previne zgomotul, frigul, umezeala și curenții de aer. Și asta nu este tot. Izolația termică excelentă vă ajută să economisiți prin reducerea costurilor de încălzire pe termen lung.

Specificatii

 

  • Tehnologia cu mai multe camere asigură o valoare redusă a transferului de căldură
  • izolare fonică optimă
  • costurile de încălzire sunt reduse și emisiile de CO2 sunt reduse la minimum
  • Ușor și rapid de curățat, nu trebuie să pictați niciodată
  • Cerințele de securitate sunt îndeplinite în mod optim
  • Contururi ușor rotunjite pentru un design clasic