ILMAR

Veka Softline 82

0 W/m2K
coeficient de transfer termic
0 mm
adancime constructiva
0 camere
structura

Prin experiență, dezvoltare ulterioară și idei inovatoare, VEKA a reușit să genereze în mod repetat linii de produse de succes de-a lungul anilor. Seria Softline este un clasic atemporal datorită contururilor sale rotunjite și liniilor clare.

Datorită designului inteligent într-o geometrie cu mai multe camere, prin care pot fi integrate 7 sau 6 camere, în funcție de variantă, se obțin valori maxime în izolația termică. Softline 82 MD este potrivit și pentru casele cu consum redus de energie și pentru casele pasive.

Softline 82 MD – eficiență energetică fără egal

VEKA Softline 82 MD obține  valori de top în termoizolație. Ferestrele cu economie de energie și-au primit numele, deoarece degajă doar un minim de căldură mediului rece și, de asemenea, lasă aerul foarte cald afară în lunile fierbinți. Minimizând pierderile de căldură, se poate economisi multă energie  Ferestrele softline nu numai că ies in evidență cu profilul lor cu mai multe camere, ci au și un sistem central de etanșare cu 3 niveluri de etanșare. Acest sistem de etanșare protejează eficient împotriva curenților, zgomotului, frigului și umezelii.

Specificatii

  • Cu accesorii speciale, ferestrele sunt rezistente la efracție
  • Condens minim
  • Mai multe economii de energie datorită designului cu mai multe camere
  • Durată de viață de 30+  ani
  • Cerințele de securitate sunt îndeplinite în mod optim
  • Opțiuni de proiectare diverse